Over SoloDen

  

SoloDen is in augustus 2018 opgericht door Denny van Rooij. 

Na een lange carrière in commerciële en dienstverlenende functies in de zonweringsbranche heeft hij besloten een advies- en projectmanagement bureau te starten. 

SoloDen is gespecialiseerd in advies op het gebied van warmte-  en lichtregulering waarbij het energieverbruik, de leefgezondheid en het milieu de maatgevende doelstellingen zijn bij ons advies.


De doelgroepen zijn Vastgoed(beheer)bedrijven, Verenigingen van Eigenaars,  Facility dienstverlenende organisaties en andere organisaties die regelmatig te maken krijgen met warmte- en lichtregulering vraagstukken.

Het motto is om met plezier samen te werken met opdrachtgevers.  Open communicatie en wederzijds vertrouwen zijn een must voor een goede samenwerking en leiden tot het beste resultaat en dus voldoening.


Om dit te bereiken werkt SoloDen samen met een netwerk van gelijkgestemde professionals en bedrijven, die samen een breed dienstenpakket kunnen leveren.
Samenwerking is onze drijfveer

SoloDen & partners

zzp advies

Denny van Rooij


Na een lange carrière in commerciële en dienstverlenende functies heeft hij in 2018 besloten een advies- en projrctmanagementbureau te starten. 

Het motto is om met plezier samen te werken met opdrachtgevers. 

Open communicatie en wederzijds vertrouwen zijn een must voor een goede samenwerking en leiden tot het beste resultaat en dus voldoening.


Umbra Zonwering


De naam Umbra - Latijn voor schaduw - geeft gelijk onze specialiteit aan: het creëren van schaduw en het reguleren van het licht en/ of privacy voor de particuliere en de zakelijke markt.

Door onze intensieve samenwerking met topmerken zoals Brustor, Luxaflex en Somfy, kunnen wij u een hoge kwaliteit bieden.

Gevex Professionele Zonwering


Wij ontwikkelen en leveren zonweringsoplossingen voor mensen. Ieder mens verdient een ideaal woon- en werkklimaat. Hierbij houden we rekening met de mensen van nu en van de toekomst. Ook zij hebben recht op een leefbare planeet. Tot slot bouwen we mét mensen. Vakmensen die elkaar aansteken in enthousiasme. Waardoor we samen resultaten behalen om trots op te zijn.

Pixtar - Domotica specialisten


Pixtar is een samenwerking tussen Tim Schut en Sam Kremer en legt zich toe op het installeren van audiovisuele installaties. Dit doen wij voor bedrijven maar ook particulieren. Door de samenwerking hebben wij meer flexibiliteit en kennis om tot een goed eindresultaat te komen. Met onze jarenlange ervaring als technisch eindgebruiker zijn wij in staat om van een audiovisuele installatie een goed bruikbare op maar gesneden audiovisuele oplossing te maken

Time Out - Second Home


De vakantievilla met (uw) stijl en karakter!

U wilt een (vakantie)woning met uw stijl en karakter – op een gewilde, maar schaarse locatie? Time Out Second Home legt de verbinding. In Time Out Second Home hebben diverse partijen waaronder APHoutconstructies en BHVK Leisure de handen ineengeslagen. Met als resultaat een programma exclusief ontworpen, maar betaalbare woningen. Te bouwen met duurzame materialen en constructies op een exclusieve selectie aan beschikbare kavels. Strand, bos, buitenland… 

Lettereffect signmakersLettereffect B.V. in Ridderkerk  is een creatief signbedrijf waar met vakmanschap mooie en duurzame visuele communicatie wordt gemaakt. Dat kan een enkel object zijn of een grootschalige (re)styling. Van reclamebord tot interieurdecoratie: waar wij goed in zijn, wordt onderaan met de buttons weergegeven. 

AP Hout ConstructiesAPHoutconstructies bouwt op een klassieke manier traditionele houten gebouwen uit duurzaam eiken- of tropisch hardhout. Voorzien van klassieke dakbedekkingen van riet, pannen of leien We zijn echter niet stil blijven staan: ook modernere materialen die voldoen aan onze eisen van duurzaamheid worden verwerkt. 

2BWorking project- & kantoorinrichting

 

Als onafhankelijk intermediair ontwerpt en verzorgt 2Bworking kantoorinrichting van A tot Z. Projectmatig (her)inrichten of een interieurontwerp voor het restylen, 2Bworking helpt u graag verder met uw kantoormeubelen.

Welk project u ook bij ons uitbesteedt, de professionals van 2Bworking zorgen voor een perfecte balans tussen investering en resultaat. 


Daglicht.nl - Ascendilex 
Daglicht expertise 


Ascendilex richt zich op het realiseren van de balans tussen een zo hoog mogelijk comfort in gebouwen en een zo laag mogelijk energiegebruik. Een optimale benutting van daglicht en de daaraan gerelateerde energiestromen door de transparante gevel is hierbij een belangrijk uitgangspunt. Wij helpen ontwerpteams om op feiten gebaseerde afwegingen te maken. Onze aanpak baseert zich op de fysica en zintuigfysiologie, bijeengebracht in state-of-the-art computermodellen.