Onze diensten

Aankoopadvies 

Projectmanagement 

Bemiddeling bij geschillen 

De werkwijze

Elke samenwerking start met een vrijblijvend ori├źntatie gesprek. 
Een vervolg daarop is een schriftelijke rapportage waarin de behoefte en een concept plan van aanpak worden omschreven en indien gewenst een aanbieding wordt gedaan. En dit leidt tot een vervolggesprek waarin we in samenspraak een definitieve opdracht kunnen formuleren en tot uitvoering kunnen overgaan.

Doelen bereiken door creativiteit

Vraagstukken en plotselinge problemen worden simpeler opgelost, of kleiner gemaakt, door een positieve en creatieve aanpak. 

Bij SoloDen ontstaat energie als deze zaken zich aandienen en ontstaan er snel out of the box idee├źn om samen oplossingen te vinden en deze om te zetten in acties.

beste koop

Samenwerking is de sleutel

Niemand kan alles alleen en daarom werken wij niet alleen in opdracht van, maar vooral samen met onze klanten aan een project. Dit geeft betrokkenheid en een uiteindelijk gezamenlijke voldoening. Om de slagkracht te vergroten werkt SoloDen samen met een netwerk van professionals en bedrijven, waardoor we samen een breed dienstenpakket kunnen leveren. 

beste score

Tevreden klanten

Dat is de drijfveer achter SoloDen.

De ervaring heeft geleerd dat een tevreden klant meer voldoening geeft dan een andere vorm van beloning. Opdrachten worden alleen geaccepteerd als beide partijen overtuigd zijn dat we samen succesvol kunnen zijn.